Change Management

Change Management, med andra ord Förändringsledning, handlar om hur man på bästa sätt genomför en förändring i organisationer, team och på individnivå. Det handlar både om förberedelser och själva genomförandet, och hur alla, från ledning till chefer och medarbetare ska stöttas och ta till sig förändringen.

Hur hanteras motstånd och osäkerhet? När ska vi göra vilka saker? Och hur säkerställer vi att vi inte missar någon? Vi kan människor och förändring, så när ni behöver hjälp att genomföra en förändring – Hör av er!

Vi skräddarsyr upplägg som passar just er, exempelvis övergripande förändringsplan, coaching av berörda chefer och kommunikationsplan.

Coaching

Ett av de bästa verktygen vid förändring är coaching av berörda. Vi erbjuder coaching för både chefer och medarbetare, individuellt eller för team. Mer om specifikt coaching hittar du här.

Vill ni ha hjälp med Change Management?

Kontakta oss för mer information. Vi börjar alltid med ett första förutsättningslöst samtal där ni får svar på alla dina frågor och funderingar. Om allt känns bra skräddarsyr vi därefter ett upplägg som passar just er.

Maila oss: info(at)meavia.se

Eller använd nedanstående kontaktformulär:


    MailTelefon